KLIMAKTERIET

ÅLDERNS HÖST ELLER LIVETS ANDRA VÅR?

Vill du veta hur Du kan göra Ditt klimakterie till livets andra vår?

Jag hör din kropps inre längtan ✨

Har du svårt att tro att det går att göra klimakteriet till en andra vår? Känns det som att du i stället har kommit till ålders höst, kroppen vissnar för varje år och symptomen samlas på hög. Värken, hjärndimman, sötsuget, det dåliga humöret och energilösheten är din dagliga följeslagare.

Innerst inne har du en brinnande längtan efter att få skratta, njuta och känna att din kropp jobbar tillsammans med dig. För dig handlar det om att förstå och tyda din kropps ordlösa kommunikation för att kunna ge den och dig själv möjlighet att återfå livsglädjen och njuta av ett långt hälsosamt liv med en hög livskvalitet.

Är du kvinna mitt i livet som är trött på att vara trött?

🌟 Du känner inte att du har energi som räcker hela dagen, du vaknar trött och energin är slut redan till eftermiddagskaffet.  

🌟 Du känner inte igen din kropp, hur du än försöker så gör den inte som du vill. Vikten sitter som berget, du känner dig stel, kroppen värker och svarar inte på dina försök att må bättre.  

🌟 Dina tankar känns som de simmar i ett träsk av sirap, hjärndimman skingras aldrig, motivationen och intitiativförmågan lyser med sin frånvaro .

🌟 Du längtar efter att ha energi som räcker hela dagen för att kunna orka med dina intressen och relationer (familj & vänner).

🌟 Att få leva hela livet levande med livsglädje utan att vara begränsad av kropp och tankar.

🌟 Att få leva livet fritt och ta plats i ditt eget liv och få leva livet på dina villkor med den livskvalitet du är värd 

Du vill sluta fred med din kropp.
Du vill må bättre och hitta din inre frid  ...

Jag har varit där du är...

Jag var trött på att leva mitt liv i strid. Strid mot kroppen, mig själv och min hälsa. Hela mitt väsen längtade efter att hitta MIN INRE BALANS, min unika väg....

Jag vet hur det känns att få höra att lite skavanker får man räkna med i din ålder eller att allt sitter i ditt huvud. Att desperat söka efter information, att försöka förstå och lägga pusslet. Att tills sist uppgivet tro att det alltid kommer vara så här.

Du ska kunna leva hela livet med livsglädje och livskvalitet!

Jag har skapat det jag själv saknade! Det här är för dig som villl ta kontroll över din hälsa och effektivt balansera din klimakteriekropp. Jag ger dig min samlade kunskap, insikter och verktyg hur du holistiskt kan stötta din kropp och bli din egen bästa vän.

En samling kurser och livsstilsprogram som gör att du över tid formar din unika verktygslåda för hållbar hälsa inifrån och ut. Du får ta del av den kunskap och verktyg jag har samlat på mig under dem här 15 åren jag utforskat vägen till balans i både hormoner, hälsa och återhämtning. 

Varmt välkommen!

Maria Kvärnsten

 BALANSERAD  I KLIMAKTERIET

Balanserad i klimakteriet  är ett medlemsforum med tillgång till webinar, coaching och livsstilsprogram som guidar dig att må bra genom klimakteriet. Jag lär bland annat ut de verktyg jag själv använder mig av, samt anpassar efter de behov som uppkommer. Du kan börja på en gång och du är med så länge du själv vill.

✓ Du får allt du behöver för att hitta din unika väg till balans i hormoner, hälsa och återhämtning i klimakteriet .
✓ Du får lära dig enkla verktyg som inte kräver någon större tidsåtgång och som kan appliceras i vardagen.
✓ Du guidas genom livsstilsprogrammet via korta videofilmer och texter på svenska.
✓ Du får arbetsböcker för att få insikter och fördjupa dig i vad just du behöver.
✓ Du kan välja att göra det på egen hand eller ha tillgång till gruppcoaching live via zoom.
✓ Du betalar medlemskapet månadsvis och kan avsluta när du vill.

KURSER I MEDLEMSKAPET ⤵

BLI MEDLEM I BALANSERAD & BEFRIAD

När du har köpt ditt medlemskap får du tillgång till ett digitalt smörgåsbord med  livsstilsprogrammet KlimakterieGuiden, livsstilsverktyg, gruppcoaching och yoga  samt webinars. Du guidas genom materialet för att skapa din väg till hälsa. Du tar del av det när du vill hemma vid din dator. Det är bara att börja på en gång. Du säger upp ditt medlemskap när DU vill.

Jag tar dig från att vara energilös, överväldigad och frustrerad till att leva hela livet levande med livsglädje och hög livskvalitet.

Frågor och svar (FAQ)

Japp, du väljer själv hur länge du vill vara medlem. Har du betalt för 12 månader så är du medlem tills din bindningstid är slut.Du avslutar medlemskapet när du själv vill under ditt konto i kursportalen.

Inga ytterligare kostnader tillkommer inom medlemskapet. Vill du däremot ha individuell coaching så tillkommer det kostnader för det, men som medlem har du alltid 10% rabatt på individuell coaching oavsett om du köper enskilda träffar eller paket.

Nej det är inget öppet köp på medlemsportal eller kurser . Men du har möjlighet att kika in på medlemskapet/ kursen du köpt i 3 dagar för att se om det passar dig. Du har själv ansvaret att avsluta ditt medlemskapet i tid under din kontoprofil i kursportalen.